2013. július 3., szerda

Chapter 1.



/Amanda szemszöge/

-Hey Cara nem kéne hazamenni?? Már nagyon későre jár.-mondtam a barátnőmnek aki nagyon jól érezte magát egy  buliban de én már kevésbé.
-Ajj Amy én még nem akarok hazamenni.-valászolta két tánc lépés között.
-Jó én leléptem.
-Oké szia.
-Szia. -köszöntem el tőle és elindultam haza. Elkértem a kabátom a ruhatárból és kiléptem az ajtón. A hideg szél megcsapta az arcomat. Kicsit fáztam ezért jobban összehúztam a meleg ruhadarabot magamon és mentem tovább a kihaltnak mondható utcán. Lépéseket hallottam a hátam mögül. Mikor megfordultam már nem hallottam tovább a lépések zaját ezért újból elindultam.p Épp egy sikátor mellett haladtam el amikor valaki befogta számat és elráncigált. Próbáltam tiltakozni, de erősebb volt nálam így nem tehettem semmit. A falnak szorított.
-Hello cica.-teljesen bűzlött a pia szagtól a lehelete. Jó én se voltam valami józan és ezt be is vallom, de ő egyenesen részeg.
-Nem vagyok én a cicád engedj el. -próbáltam magabiztosnak tűnni és kiszabadulni a kezei közül, de nem ment. Kezdtem teljesen megijedni.
-Most azt csinálod amit mondok vagy nagyon megbánod.-előhúzott egy kést a zsebéből és felém mutatta. Erre már tényleg nagyon megrémültem és elkezdtem kapálozni. Nagyon rossz ötlet volt tőlem mert a cselekedetemre meglendítette a kést felém és megszúrt..
-Neeeee. -zihálva, verejtékezve ébredtem fel.-Még jó hogy csak egy álom volt. Annyira valós ak tűnt. -gondoltam magamban majd rápillantottam az órámra.
- 7 óra remek mit csinálok egésznap?? -kérdeztem leginkább magamtól mivel nem volt otthon senki. Anyu és apu dolgozik a bátyám meg egyik haverjánál. Nagy nehezen kikeltem az ágyamból és elindultam a lépcső felé.Lecsoszogtam rajta és bementem a konyhába reggelit csinálni.Szerintem még a csiga is legyőzött volna olyan gyorsasággal vettem elő a hozzávalókat és sütöttem meg pár palacsintát.Elő kerestem a hűtőből a nutellát és egy kanalat a fiókból majd leültem a pulthoz. Szép lassan ettem. Az utolsó pár falatnál jártam amikor kaptam egy sms-t.  Feloldottam a billentyűzetet és megnéztem. Ez állt benne:
Szia Ami!! Mi jót csinálsz ma??? Nem lenne kedved eljönni vásárolni  Brit-tel és velem??? Hívj ha megkaptad..
Puszi: Cara
Megettem a maradék kaját és tárcsáztam barátnőm számát.
-Szió. Na jössz???- kérdezte egyből.
-Szia. Van más választásom
-Hmm had gondolkozzam...Nincs.
-Akkor 9-kor a pláza előtt?
-Oké . Szia.- én is elköszöntem majd bontottam a vonalat. Felsétáltam a fürdőbe és elkezdtem készülődni. Fogmosás, fésülködés,smink. Úgy gondoltam csak egy laza sminket rakok fel ami szempillaspirálból és szemcerkából állt. Majd beálltam a szekrény elé és elkezdtem kutatni valami viselhető ruhát.Ezt vettem fel mivel most Londonban  hűvös van egy picit és amúgy sem szeretek kiöltözni:



Menet közben még felkaptam a táskám, a telefonom és a pénzem,felvettem a cipőm és bezártam az ajtót. Gyorsan hívtam egy taxit. Amint megérkezett bepattantam és megmondtam  a pontos címet.9 előtt 5 perccel ott álltam a kapuban. Először Brittany  jött meg. Köszöntöttem ahogy ő is engem és vártunk, mert Cara most is elkésett. Úgy 5 perc múlva  meg is jelent közöttünk, majd váltottunk pár szót  és elindultunk a boltok sokaságába.  Körbejártuk az egész plázát, de szerencsére nem feleslegesen mert minden boltban vettünk valami apróságot. Így jó sok nehezebb és könnyebb szatyor volt a kezünkben.
-Lányok álljunk meg egy kicsit, teljesen elfáradtam. -mondta Brit amire mindenki odafigyelt körülöttünk csak én nem, ezért neki mentem valakinek. Teljesen idiótán éreztem magam mert ahogy észleltem volt nála egy  pohár aminek a tartalma a pólójára ömlött.
-Annyira sajnálom véletlen volt nem akartam.-szabadkoztam majd rápillantotta áldozatomra. Először nem tudtam ki ő majd leesett.
-Liam. Liam Payne???
-Amanda??
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ez lett volna az első rész kérlek komizattok és utána hozom a kövi részt..
Puszi: Szandra

1 megjegyzés: