2013. május 20., hétfő

Szereplők:


Amanda McCourtney:
17 éves barna hajú barna szemű lány aki Londonban él  a családjával és 2 legjobb barátnőjével.Ő a legfiatalabb a hármas csapatból.. Okos nem fél kimondani a véleményét és nem érdekli hogyha más fura lánynak gondolja.Egyszer szeretne megtanulni gitározni.

Liam Payne:
20 éves barna hajú és szemű fiú. A One Direction tagja.Nagyon nagy szive van és kedves minden emberrel. Fantasztikusan énekel.





Jenna Smith:
18 éves barna göndör hajú és barna szemű lány.Okos,kedves. Nagyon sokat nevet nem szeret szomorú lenni. Szeretne meg tanulni zongorázni.






Harry Styles:
19 éves barna hajú és zöld szemű fiú.A One Direction legfiatalabb tagja. Nagyon jól énekel sokat hülyéskedik de ha a lányok vannak a közelben átváltozik egy igazi szívtipróvá.





Brittany Sparks:
18 éves vörös hajú és barna szemű lány.Okos,nagyon jó tanácsokat tud adni és elképesztően tud táncolni. Amikor csak teheti nevet.





Zayn Malik:
20 éves barna hajú és barna szemű fiú. Ő is a One Direction tagja és egyben Bradford rossz fiúja is.Énekelni nagyon jól tud. Nehezen nyílik meg mások előtt.





Cara Ross:
18 éves szőke hajú, kék szemű lány. Nagyon okos és meglehetősen jó ritmusérzéke van.Profi táncos szeretne lenni. Szeret sokat pletykálni. Rengeteget van a barátaival.





Louis Tomlinson:
21 éves barna hajú kék szemű fiú.A One Direction legidősebb tagja.Jól énekel nagyon sokszor csíkosban láthatjuk.





Brooklyn Bans:
18 éves sötétbarna hajú barna szemű lány.Vicces és őrült de ez már megszokott. Nagyon szeret enni és ezt nem is titkolja . Nagyon jó hangja van csak nem meri megmutatni mások előtt.






Niall Horan:
20 éves szőke hajú kék szemű fiú.A One Direction egyik énekese.Nagyon jól tud gitározni. Írországból származik.




2 megjegyzés:

  1. Brooklyn Bans nem? :) Azt hiszem erre gondolhattál :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nos mivel rá kattintottam a "nem tetszik" kis gombocskára ezért meg is indoklom azt és nem megyek el innen magyarázat nélkül :) Szépen körbe írtad a női szereplőket és a többi szereplőt is! De nem tetszik, hogy leírtad a hajuk és a szemük színét a képen viszont teljesen más kinézetű a lány :) Próbálj meg másik képet, karaktereket keresni ami a leírásodhoz illik és így nem zavarodik össze az ember, hogy kit képzeljen el szereplőnek :) Ezek csak jó tanácsok az, hogy megfogadod-e vagy sem azt már rád hagyom ^^ Üdvözlettel: Niki

    VálaszTörlés